Crema d'espinacs
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Crema
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 paquets d'espinacs
- 3 tomàquets madurs petits
- 1 bitxo
- 1 ceba
- Farina de blat de moro
- Un gotet de crema de llet
- Pebre negre
- Gingebre
- Comí, alls, oli, sal
- Fruits secs
- Una mica de julivert per decorar el plat
3 racions
Elaboració
-En una cassola amb un got d'aigua, poseu-hi a coure els espinacs i el bitxo, a foc lent, durant 20 minuts.
-Sofregiu la ceba i, quan sigui ben rossa, afegiu-hi els alls picats i una mica de gingebre ratllat.
-Després incorporeu-hi els tomàquets ratllats. Rectifiqueu de sal i afegiu-hi un polsim de comí mòlt i de pebre negre.
-Quan els espinacs siguin cuits, afegiu-hi el sofregit i remeneu-ho per barrejar-ho tot.
Deixeu-ho coure uns 5 minuts més i retireu-ho del foc. Passeu els espinacs per la batedora i reserveu-los.
-Fregiu una cullerada de farina de blat de moro amb una mica d'oli. Quan la farina sigui daurada, incorporeu-la als espinacs amb un got de crema de llet.
-Remeneu-ho i serviu-ho ben calent amb fruits secs per sobre.
-Decorem el plat amb una mica de julivert.
45min
Notes
Aquest plat el fan al Cafè de l'Aula a Terrassa. La foto és d'allà i NO m'han explicat la recepta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1580 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.