Rossinyols amb patates emmascarades

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g de rossinyols
  • 1,6 kg de patates
  • 200 g de tall de botifarra negra
  • 100 g de rostillons de cansalada
  • 2 cullerades soperes d'all trinxat ben fi
  • Alls
  • Pebre
  • Sal
  • Oli d’oliva

4 racions

Elaboració

-En una olla, es couen les patates amb poca aigua.
-Agafem una paella hi posem rostes de cansalada viada i les treiem deixant el suc . Uns 5 minuts.
-A la mateixa paella amb el suc que ha deixat la cansalada i posem per ofegar la botifarra negra i el trinxat d’alls que hem fet en un moment. Uns 10 minuts.
-Quan les patates són cuites, uns 20 minuts , s’escorren, les xafem i hi posem la botifarra negra ofegada. Rectifiquem de sal.
Com que les patates emmascarades les farem amb rossinyols ( bolets ) , es opcional posar-hi les rostes de cansalada o no . Si només fecim les patates les hi posariem i seria com un plat únic.
-Mentre feiem el procés anterior, en una paella amb una mica d’oli i all laminat , fem coure els rossinyols ( paella tapada ), que previament hem netegat amb el mínim d’aigua, anem remenant fins que no quedi aigua i quan són dauradets, llestos. Uns 10 minuts ( que no sumen en el temps total ).
-Emplatem posant les patates emmascarades al plat i els rossinyols per sobre. És boníssim menjar-ho barrejat.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3284 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: