Ou al niu
Categoria:
Ous i làctics
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Panet de pa rodó ( el pa de molta qualitat )
- 1 Ou de pagès
- 2 Patates noves petites
- 40 g de sobrassada
- 2 Tomàquets de branca
- Sucre
- Oli d’oliva
- Sal
- Cibulet picat (opcional)
1 racions
Utensilis
Passapurés
Elaboració
-En una olla amb aigua i sal bullim les patates senceres i amb pell. Quan estiguin cuites, les pelem i tallem a trossos. Uns 30 minuts.
-Les passeum pel passapurés, les posem en un cassó, a foc suau, juntament amb una mica de sal i no barregem bé fins que ens quedi un puré ben fi.
-Tallem els tomàquets per la meitat, els ratllem, els posem en un cassó amb oli abundant i una mica de sal i sucre i els deixem. sofregir a foc suau durant uns 35 minuts.
-Les patates i els tomàquets els fem al mateix moment, aixó fins aquí el temps és de 35 minuts.
-Agafem la clara del ou i en una paella fem que quatlli.
-Agafem el panet rodó que li hem tallat la tapa i tret bona part de la molla. L’omplim amb el puré fins a la meitat, hi posem una mica de sofregit a sobre, la clara de l’ou quatllada i un tall de sobrassada.
-Hi posem a sobre el rovell de l’ou cru
-I ja per acabar, guarnim el plat amb una mica de cibulet picat per sobre i ja el podem servir.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3550 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.