Ou al niu

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Panet de pa rodó ( el pa de molta qualitat )
  • 1 Ou de pagès
  • 2 Patates noves petites
  • 40 g de sobrassada
  • 2 Tomàquets de branca
  • Sucre
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Cibulet picat (opcional)

1 racions

Utensilis

Passapurés

Elaboració

-En una olla amb aigua i sal bullim les patates senceres i amb pell. Quan estiguin cuites, les pelem i tallem a trossos. Uns 30 minuts.
-Les passeum pel passapurés, les posem en un cassó, a foc suau, juntament amb una mica de sal i no barregem bé fins que ens quedi un puré ben fi.
-Tallem els tomàquets per la meitat, els ratllem, els posem en un cassó amb oli abundant i una mica de sal i sucre i els deixem. sofregir a foc suau durant uns 35 minuts.
-Les patates i els tomàquets els fem al mateix moment, aixó fins aquí el temps és de 35 minuts.
-Agafem la clara del ou i en una paella fem que quatlli.
-Agafem el panet rodó que li hem tallat la tapa i tret bona part de la molla. L’omplim amb el puré fins a la meitat, hi posem una mica de sofregit a sobre, la clara de l’ou quatllada i un tall de sobrassada.
-Hi posem a sobre el rovell de l’ou cru
-I ja per acabar, guarnim el plat amb una mica de cibulet picat per sobre i ja el podem servir.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3550 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: