Pop a la planxa amb patates a rodanxes
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Uns 800 g de pop comprat cuit i envasat al buit , on hi hagin els tentacles.
- 600 g de patates.
- Oli d’oliva verge.
- Pebre vermell picant
- Sal
4 racions
Elaboració
-Posem en una olla amb aigua i sal, les patates senceres amb la pell , fins que estiguin fetes. Uns 25 minuts ( no es poden desfer, millor una mica crues ).
-Les escorrem i tallem a rodanxes amb la pell, d’entre mig i un centímetro.
-Agafem el pop i li tallem 4 tentacles ben grossos.
-Quan la planxa està ben calenta, posem els tentacles del pop i les patates a rodanxes, amb una mica d’oli ,sal i el pebre vermell.
-El temps de cocció és d’uns 3 minuts per cada costat ( el pop l’hem comprat cuit ).
-Emplatem amb una teula de pisarra. Posem un raig d’oli d’olive verge al pop i a les patates.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8335 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.