Espaguetis amb tomàquet, carn i parmesà
Categoria:
Arrossos i pastes
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 paquet d’espaguetis de 500 g
- 3 tomàquets madurs
- 1 ceba
- 200 g de carn de vedella picada
- 50 g de formatge parmesà ratllat
- Oli d’oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
-En una paella, amb una mica d’oli fem un sofregit amb la ceba i la carn picada, al cap de 20 minuts, hi posem una mica de sal. Hi afegim el tomàquet ratllat, deixant coure uns 10 minuts més. Provem el punt de sal per si ni hem de posar més.
-Quan tiro el tomàquet al sofregit, en una olla amb aigua i sal, faig coure els espaguetis que poso quan l’aigua bull. Són uns 8 minuts ( en el paquet hi ha el temps de cocció )
-En un bol hi tirem els espaguetis amb el sofregit. Remenem bé .
-Emplatem posant el formatge parmesà ratllat per sobre.
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3929 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.