Mandonguilles amb rovellons, pèsols i pastanagues
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Merenga
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 800 g de carn picada de vedella (han de sortir unes 5 mandonguilles per persona)
- Farina
- Oli d’oliva verge
- Sal
Pel sofregit:
- 2 Cebes
- 3 Tomàquets
- 1 Pebrot vermell gran
- Alls laminats
- Orenga sec
- 1 Got de vi blanc
- Oli d’oliva verge
- Sal
Per l’acompanyament a part del sofregit:
- 200 g de pèsols
- 400 g de rovellons
- 4 Pastanagues
- Oli d’oliva verge
- Sal
4 racions
Elaboració
-El dia abans fem les mandonguilles amb la carn picada de vedella. Les reservem
-Enfarinem les mandonguilles i en una paella gran amb una mica d’oli les daurem, uns 15 minuts.
Les reservem.
-Fem el sofregit en la mateixa paella: primer la ceba, quan ja està una mica feta, el pebrot vermell a daus, després el tomàquet ratllat, els alls laminats, l’orenga sec i el got de vi blanc. Anem remenant sovint. Ho salem una mica. Són uns 20 minuts.
-En una cassola de ferro colat, hi posem el sofregit, les mandonguilles i una mica d'aigua. Deixem coure uns 30 minuts, a foc baix.
-Mentre en una paella amb una mica d’oli i sal fem els rovellons fins que no treguin aigua.
-En la paella de fer els rovellons i posem a coure els pèsols i les pastanagues.
Fer els rovellons, els pèsols i les pastanagues són uns 20 minuts. Que no sumen en el temps d’elaboració, ja que tenim les mandonguilles que s’estan fent.
-Quan les mandonguilles portem coent uns 30 minuts, hi posem els rovellons, pèsols i pastanagues. Deixem coure uns 15 minuts més. Foc baix.
-Ja les podem servir, unes 5 mandonguilles per persona.
1h 20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10084 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.