Broquetes de pollastre amb mostassa i enciam
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Broqueta
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Pollastre de més o menys 1 Kg (millor ja desossat)
- 1 pot de mostassa groga de Dijon
- 1 Bossa d’enciams variats.
- Cebes
- Alls
- Coliandre
- Cúrcuma
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
4 racions
Elaboració
-Agafem el pollastre ja desossat. Treiem els greixos i aprofitem la carn sense pell ni greixos. En fem daus quadrats d’uns 2 cm per costat.
-Pelem i trinxem les cebes i els alls. Esbandim les fulles de coriandre fresc i les trinxem. En un bol de mida grossa, hi marinem el pollastre tallats a daus amb la ceba, l'all, el coriandre, unes culleradetes de cúrcuma, sal i pebre al vostre gust i un raig d'oli.
-Deixem el bol a la nevera com més estona millor.
-Enfilem uns quants daus, 3 o 4, de pollastre a cada broqueta, si voleu fer servir broquetes de fusta, deixeu-les en remull amb aigua durant uns 10 minuts perquè d'aquesta manera us anirà més bé a l'hora de coure-les a la planxa.
-Posem una mica d’oli a la planxa i salem les broquetes , quan la planxa està ben calenta, couem les broquetes pels 4 costats, uns 3 minuts per costat.
-Empletem : 3 broquetes per persona, en el plat al costat del pollastre hi posem una tira de mostassa i en un altre costat una mica d’enciam.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1635 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.