Arròs de bacallà amb verdures i hortalisses
Categoria:
Arrossos i pastes
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 200 g d’Arròs
- 160 g de Bacallà dessalat.
- 600 ml de Brou de verdures i pollastre (comprat)
- Nota: Verdures i hortalisses: No poso la quantitat, es fa a ull.
- Faves
- Pèsols
- Col i flor
- Col
- Espàrrecs verds
- Tomàquets cherry
- Pastanaga
- Carbassó
- Pebrot vermell
- Pebrots del Padró
- Oli d’oliva
- Sal
Per al sofregit:
- 1 Ceba
- 2 Tomàquets
- All
- 1 dl d’oli d’oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
Netegem totes les verdures i hortalisses, tallem les que calgui (espàrrecs verds, la col, el pebrot , el carbassó a daus).
La col i flor a brots petits, els tomàquets cherry sencers, desgranem els pèsols i les faves, la pastanaga a rodanxes.
Saltegem els pebrots del Padró, en una paella petita amb una mica d’oli i sal. Els reservem.
Posem la paella de fer l’arròs al foc amb un raig d’oli i la ceba tallada molt petita.
S’ha de coure lentament fins que quedi com una melmelada.
Tot seguit, hi tirem l’all picat i el tomàquet ratllat. Deixem que es faci lentament.
Tallem el bacallà a daus i el passem sense remullar per la planxa perquè es torrin els daus o trossos, una mica.
Tirem el bacallà dins el sofregit i li donem unes quantes voltes.
Psem l’arròs, el sofregim una mica i ja hi podem tirar el brou calent.
Hem de posar per cada quantitat d’arròs, tres de brou.
Ho fem bullir uns 18 minuts, quan fa 10 minuts que bull, hi afegim la verdura i els pebrots del Padró.
Deixem 2 o 3 minuts més.
Traiem la paella del foc i la deixem reposar uns 5 minuts.
Ja podem posar l’arròs al plat.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5000 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.