Orada amb fredolics i brots d'anisats

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Filets d’orada fresca que a la paixateria ens preparen, nets d'espines.
  • 200 g de fredolics frescos, si no és temporada de conserva.
  • Brots d’anisats ( herba )
  • Oli d’oliva
  • Sal

1 racions

Elaboració

-En una paella amb una mica d’oli, salem els fredolics i els saltegem, fins que deixen anar l’aigua i quedin daurats. Uns 15 minuts. Els reservem
-En la mateixa paella, fem els filets d’orada. Els salem i els fem coure uns 3 o 4 minuts per costat. Això ho podem fer mentre saltegem els fredolics i així el temps total d’elaboració és més baix.
-Empletem en una teula de pissarra, posem els filets d’orada , els fredolics i per sobre els brots d’anisats.

20min


Recepta de cuina de Orada amb fredolics i brots d'anisats
Fredolics frescos.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Orada amb fredolics i brots d'anisats
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1617 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: