Pastís de patata, pollastre i arròs
Ingredients
- 200 gr. d'arròs
- 500 gr. de patates
- 2 pits de pollastre picats
- 400 gr. de tomàquet natural triturat
- 50 ml. de llet
- 2 ous
- 2 dents d'all
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 50 gr. de formatge ratllat
- Mantega
- Sal
- Pebre
6 racions
Elaboració
Escalfar l'oli en una paella, afegir els alls pelats i el tomàquet, salpebrar i fregir 15 minuts. Afegir els pits de pollastre picats i continuar la cocció 3 minuts més.
Pelar i trossejar les patates. Posar-les a coure en una olla amb aigua amb sal. Un cop fetes, aixafar-les molt bé amb una forquilla. Salpebrar, afegir un ou i barrejar molt bé.
Bullir l'arròs en aigua amb sal durant uns 18 minuts. Escórrer bé i barrejar amb l'altre ou, que prèviament haurem batut amb la llet.
Untar 6 motlles individuals, o una safata, amb oli. Omplir amb una capa d'arròs, una altra capa de pollastre amb tomàquet i per acabar una capa de puré de patata.
Cobrir amb formatge ratllat i distribuir unes espurnes de mantega per sobre. Preescalfar el forn a 200 graus i enfornar uns 15 minuts. Desemmotllar, si son motlles individuals, i servir.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta es pot preparar amb peix en lloc de pollastre, o amb algun altre tipus de carn picada.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2833 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.