Bacallà amb cigrons i col blanca
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 600g de Bacallà remullat de la part del llom.
- 400g de Cigrons de pot amb el seu suc ( conserva casera de qualitat ).
- Col blanca
- 1 Ceba trinxada
- 3 Grans d’all
- Pebre vermell
- Farina
- Oli d’oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
-Enfarinem el bacallà, el fregim i el reservem . Uns 5 minuts.
-En una olla amb una mica d’oli i sal , bullim la col blanca. Són uns 30 minuts .Un cop bullida, amb els alls laminats , la saltegem en una paella i la reservem.
-Fem un sofregit amb la ceba, hi afegim el cigrons amb el seu suc , hi posem el bacallà i ho deixem que cogui a foc lent una estona. Uns 15 minuts .
-A l’últim moment hi tirem la col blanca reservada , una mica de pebre vermell dolç i que faci xup-xup, uns 5 minuts.
-Ja es pot servir.
55min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4721 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.