Bacallà amb cigrons i col blanca

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600g de Bacallà remullat de la part del llom.
  • 400g de Cigrons de pot amb el seu suc ( conserva casera de qualitat ).
  • Col blanca
  • 1 Ceba trinxada
  • 3 Grans d’all
  • Pebre vermell
  • Farina
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

-Enfarinem el bacallà, el fregim i el reservem . Uns 5 minuts.
-En una olla amb una mica d’oli i sal , bullim la col blanca. Són uns 30 minuts .Un cop bullida, amb els alls laminats , la saltegem en una paella i la reservem.
-Fem un sofregit amb la ceba, hi afegim el cigrons amb el seu suc , hi posem el bacallà i ho deixem que cogui a foc lent una estona. Uns 15 minuts .
-A l’últim moment hi tirem la col blanca reservada , una mica de pebre vermell dolç i que faci xup-xup, uns 5 minuts.
-Ja es pot servir.

55min


Recepta de cuina de Bacallà amb cigrons i col blanca
Col blanca.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Bacallà amb cigrons i col blanca
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4721 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: