Lluç a la planxa amb samfaina, cama-secs i romesco

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1Llom de lluç fresc d’uns 150g.
  • 100 g de camasecs
  • 4 Grans d’all
  • 1 Pot de romesco de qualitat
  • Oli d’oliva
  • Sal

Per la samfaina:

  • 1 Pebrot vermell petit
  • 1 Ceba mitjana
  • 1 Albergínia
  • 1 Carbassó
  • 100 g. de tomàquet fregit
  • Oli i sal

1 racions

Elaboració

Per elaborar la samfaina:

Es talla el pebrot, la ceba, l’albergínia i el carbassó a trossets petits. Fiquem el pebrot i la ceba en una paella amb l’oli calent i ho deixem que es vagi fent poc a poc.
A mig coure hi afegim l’albergínia i el carbassó. Es sala tot. Quan l’albergínia i el carbassó estiguin cuits, hi posem el tomàquet fregit i ja es pot menjar. Són uns 30 minuts.

Per fer els bolets i el lluç:

Mentre, netegem els bolets. Els posem en una altre paella amb una mica d’oli, sal, els alls laminats i el foc alt amb la paella tapada, uns 5 minuts, fins que treguin l’aigua. Amb la paella destapada i el foc alt, deixem uns 10 minuts més. Els reservem.
Per fer el lluç:
En una planxa untada amb oli quan està ben calenta salem el lluç i els deixem coure uns 5 minuts per cada costat.

Per emplatar:

En un plat posem de base la samfaina i els cama-secs, a sobre el lluç i sobre el lluç una mica de romesco.

40min


Recepta de cuina de Lluç a la planxa amb samfaina, cama-secs i romesco
Camasecs.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Lluç a la planxa amb samfaina, cama-secs i romesco
El plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2599 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: