Bacallà a la muselina d’all
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Lloms de bacallà dessalat
- 1Pot de tomàquet fregit cassolà.
- All-i-oli comprat fet.
- 1 Clara d'ou
- Oli d’oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
-Mentre preparem els ingredients, encenem el forn i que estigui calent a 180º.
-Posem un raig d'oli en una safata de forn, posem el tomàquet fregit, una mica com base de la safata. Ho salem i posem per sobre un altre raig d'oli.
-Posem a la safata el bacallà i ho posem al forn . Deixem coure uns 20-30 minuts.
-Preparem la muselina d'all. Muntem la clara d'ou a punt de neu i afegim a poc a poc a l'all-i-oli.
-Posem la muselina d'all sobre el bacallà ja cuit i quan sigui hora de servir-lo, el posem al forn a gratinar. Deixem que quedi d'un color ros i ja el podem emplatar.
-Al fons del plat, posem una mica del tomàquet i a sobre el bacallà amb la muselina.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7569 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.