Ou mollet ( passat per aigua ) amb crema de pèsols i fulles de mostassa

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de pèsols desgranats i millor frescos.
  • 4 Ous de pagès
  • 2 Cebes tendres dolces
  • 1 Porro
  • 1 litre de brou
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Fulles de mostassa.

4 racions

Utensilis

Batedora elèctrica

Elaboració

Elaboració de la crema de pèsols :


-Pelem les cebes i el porro. Posem oli en una olla i aboquem les cebes i el porro tallats a làmines fines. Afegim sal al gust i ho deixem coure a foc lent fins que la ceba quedi tova i comenci a agafar color. Uns 10 minuts.
-Aleshores, hi incorporem els pèsols, ho barregem bé, tapem l’olla i ho deixem coure fins que els pèsols comencin a canviar de color. Uns 5 minuts.
-Afegim el brou bullin i ho deixem coure, a foc alt, uns 10 minuts. Ho pasem per la batedora eléctrica, fins a obtenir la consistència de crema.

Elaboració de l’ou passat per aigua:

-Mentre fem la crema de pèsols, posem aigua i sal en un cassó . Quan l’aigua bull, hi posem els ous , entre 2 i 3 minuts. Els refredem amb aigua , els hi treiem la closca. Els reservem.

Per emplatar:

-En un plat de sopa hi posem la crema de pèsols , a sobre l’ou passat per aigua i per sobre les fulles de mostassa. Servir calent.

30min


Recepta de cuina de Ou mollet ( passat per aigua ) amb crema de pèsols i fulles de mostassa
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Ou mollet ( passat per aigua ) amb crema de pèsols i fulles de mostassa
Tot trinxat perquè el rovell de l'ou líquid es barreji amb la crema de pèsols.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1973 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: