Ou mollet ( passat per aigua ) amb crema de pèsols i fulles de mostassa
Categoria:
Altres
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Kg de pèsols desgranats i millor frescos.
- 4 Ous de pagès
- 2 Cebes tendres dolces
- 1 Porro
- 1 litre de brou
- Sal
- Oli d’oliva
- Fulles de mostassa.
4 racions
Utensilis
Batedora elèctrica
Elaboració
Elaboració de la crema de pèsols :
-Pelem les cebes i el porro. Posem oli en una olla i aboquem les cebes i el porro tallats a làmines fines. Afegim sal al gust i ho deixem coure a foc lent fins que la ceba quedi tova i comenci a agafar color. Uns 10 minuts.
-Aleshores, hi incorporem els pèsols, ho barregem bé, tapem l’olla i ho deixem coure fins que els pèsols comencin a canviar de color. Uns 5 minuts.
-Afegim el brou bullin i ho deixem coure, a foc alt, uns 10 minuts. Ho pasem per la batedora eléctrica, fins a obtenir la consistència de crema.
Elaboració de l’ou passat per aigua:
-Mentre fem la crema de pèsols, posem aigua i sal en un cassó . Quan l’aigua bull, hi posem els ous , entre 2 i 3 minuts. Els refredem amb aigua , els hi treiem la closca. Els reservem.
Per emplatar:
-En un plat de sopa hi posem la crema de pèsols , a sobre l’ou passat per aigua i per sobre les fulles de mostassa. Servir calent.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1973 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.