Cuixes de pollastre rostides al vi ranci

Ingredients

  • 4 Cuixes de pollastre
  • 1 Got de brou de carn.
  • Vi ranci. Un gotet
  • 2 Cebes
  • 4 Grans d’all
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Herbes aromàtiques. Un canonet.

4 racions

Elaboració

-Agafem una cassola , hi posem una mica d’oli
-Salpebrem el pollastre i el fregim a la cassola. Entre 5 i 10 minuts.
-Posem el got de brou a la cassola amb el pollastre i deixem coure a foc lent uns 30 minuts , sense tapar la cassola
-Tallem les cebes a daus ben petits i les daurem en una paella amb una mica d’oli , uns 15 minuts.
-Laminem els alls
-Passats els 30 minuts, hi fiquem els alls laminats , la ceba, el gotet de vi ranci i el canonet d’herbes aromàtiques.
-Deixem que vagi fent xup-xup, uns 30 minuts més.
-Traiem el canonet d’herbes i ja es pot emplatar.

1h 10min


Recepta de cuina de Cuixes de pollastre rostides al vi ranci
En el plat per degustar-les
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10604 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: