Croquetes de pollastre a l'ast

Ingredients

  • 1/2 pollastre a l'ast
  • 2 cebes
  • 3 cullerades de farina
  • 350 ml de llet sencera
  • 70 gr de mantega
  • 2 ous
  • Pa ratllat
  • Nou moscada
  • Oli d'oliva
  • Sal

24 racions

Utensilis

Picadora

Elaboració

Treure els ossos i tallar el pollastre a l'ast a bocins, passar-lo per la picadora.
Fondre la mantega en una paella i fregir les cebes ben picades. Quan comencin a agafar color, afegir la farina i daurar un parell de minuts.
Abocar-hi la llet, poc a poc, remenant continuament amb una cullera de fusta. Salar i posar-hi també un pessic de nou moscada.
Incorporar el pollastre picat i coure a foc lent sense deixar de remenar fins que la massa espessi i es separi fàcilment de la paella.
Deixar refredar la massa a la nevera. Quan estigui ben freda, agafar porcions de la massa (jo ho faig de la mida d'una cullerada sopera) i fer la forma de la croqueta.
Passar per ou batut i després per pa ratllat. Fregir en una paella amb força oli d'oliva calent i escórrer.

1h

Notes

Un cop arrebossades, si no es volen menjar al moment o no totes... es poden congelar i posteriorment fregir-les quan desitjem sense necessitat de tornar a descongelar.

Per


Recepta de cuina de Croquetes de pollastre a l'ast

Croquetes abans de fregir.

Recepta de cuina de Croquetes de pollastre a l'ast

Croquetes de pollastre.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7325 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: