Truita de bacallà a la catalana
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Ceba tendrá petita trinxada
- 2 Ous de pagès
- 100 g de bacallà dessalat i esgarrat amb les mans (esqueixat)
- Sal(depenent del punt de sal del bacallà, en necessitarem més o menys)
- Oli d’oliva.
- Cibulet ( molt picat )
Per la picada:
- 2 Grans d’all
- Julivert
- Sal
- Oli d’oliva
1 racions
Utensilis
Morter
Elaboració
-Sofregeim la ceba en una paella amb una mica d’oli i sal.
-Hi posem el bacallà.
-Posem els ous batuts a la paella i deixem que qualli per les dues bandes. Deixar la truita no massa feta per dins.
-Tallem el cibulet molt petit i el reservem.
De la picada:
-En un morter, piquem els grans d’all i el julivert afegint'hi una mica de sal i oli.
-Emplatem la truita i per sobre, hi tirem el cibulet i la picada.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1970 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.