Verat amb crema d’albergínia fumada
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 Verat que a la peixateria ens han netejat i fet dos filets
- Sal
- Oli d’oliva
- 1 Pot de ceba caramel.litzada
- 1 Carbassó
Ingredients per la crema d’albergínia:
- 1 albergínia fumada
- 30 ml de nata per cuinar
- Sal
- Pebre
- Romaní
1 racions
Utensilis
Batedora elèctrica.
Elaboració
De la crema d’albergínia:
-Rostim l’albergínia al foc o al forn i quan s’hagi refredat una mica la pelem.
-En un recipient d’alumini, hi posem el romaní i sobre, amb un altre recipient que pugui quedar inserit, l’albergínia ja pelada .
-Cremem el romaní i ho tapem perquè quedi fumada .
-Un cop ja no faci fum , obrim el recipient i posem l’albergínia al vas de la batedora amb una mica de sal , pebre i la nata i ho batem.
Del verat:
-En una planxa amb una mica d’oli, quan està calenta , hi posem els dos filets de verat amb una mica de sal i deixem coure 2 minuts per costat.
Per emplatar:
Posem de base la crema d’albergínia i sobre el verat amb ceba caramel•litzada i carbassó fet al vapor a rodanxes.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2200 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.