Estofat de poltre

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 grs. de Carn de Poltre del Ripollès.
  • 1 Patata gran
  • 2 Tomáquets madurs
  • 2 Pastanagues
  • 1 Ceba
  • 2 Fulles de llorer
  • 2 Alls tendres
  • 1/2 Presa xocolata negra
  • Pebre negra mòlt
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

-En una cassola de fang , hi posem oli , i hi afegim: la carn, el llorer, els tomàquets i la ceba partits a quarts, els alls tendres i les pastanagues tallats a rodanxes, ho salpebrem.
-Posem primer el foc una mica alt i passats uns 5 o 10 minuts l’abaixem al mínim, deixem que es vagi fent, entre 45 i 60 minuts.
-Quan estigui la carn tova, hi afegim la xocolata que es vagi desfent i ho remenem tot, a continuació , hi posem la patata esqueixada, ho remenem perquè quedi ben barrejat amb la carn i verdures, hi afegim una mica d’aigua que ho cobreixi i ho deixem coure tot junt uns 20 minuts a foc moderat.
-Si es deixa reposar queda més bo.
-Ja es pot servir

1h 30min


Recepta de cuina de Estofat de poltre
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1805 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Jaume carrasco font diu:
M'agrada la recepta Jordi, a quina quantitat et refereixes a mitja presa de xocolata? Salutacions.
Jordi Garcia Miguel diu:
Hola Jaume ,

D'una barra de xocolata negra a quadrats, amb mig quadrat ratllat és suficient, pel meu gust.

Salutacions,

Jordi

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: