Pollastre de pagès rostit amb prunes, orellanes i panses

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Cuixes de pollastre de pagès (no molt gran )
  • 50 g d’orellanes
  • 50 g de prunes
  • 50 g de panses
  • 8 cebetes petites
  • 1 Cabeça d'alls
  • 1/2 copa de brandi
  • 1/2 copa de vi ranci
  • Canyella en branca
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

-Salpebrem el pollastre i l'enrossim en una paella amb oli d'oliva a foc viu.
-Posem en una cassola de fang el pollastre amb les cebes pelades i els alls sense pelar, amb el mateix oli, i tot a foc lent.
-Flamegem amb el brandi i el vi ranci i hi afegim aigua calenta fins a cobrir just el pollastre, juntament amb la canyella.
-Ho deixem coure uns 60 minuts a foc lent i la cassola tapada.
-Quan el pollastre està gairebé fet el retirarem de la cassola.
-Posem a coure amb el mateix suc les prunes, orellanes i panses, que hem tingut en remull unes dues hores abans amb vi.
-Quan estigui tot cuit, hi tornem a posar el pollastre i ho deixem fent xup-xup uns 15 minuts més.
-Ja es pot servir.

1h 20min


Recepta de cuina de Pollastre de pagès rostit amb prunes, orellanes i panses
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7311 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: