Pollastre de pagès rostit amb prunes, orellanes i panses
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Cuixes de pollastre de pagès (no molt gran )
- 50 g d’orellanes
- 50 g de prunes
- 50 g de panses
- 8 cebetes petites
- 1 Cabeça d'alls
- 1/2 copa de brandi
- 1/2 copa de vi ranci
- Canyella en branca
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
-Salpebrem el pollastre i l'enrossim en una paella amb oli d'oliva a foc viu.
-Posem en una cassola de fang el pollastre amb les cebes pelades i els alls sense pelar, amb el mateix oli, i tot a foc lent.
-Flamegem amb el brandi i el vi ranci i hi afegim aigua calenta fins a cobrir just el pollastre, juntament amb la canyella.
-Ho deixem coure uns 60 minuts a foc lent i la cassola tapada.
-Quan el pollastre està gairebé fet el retirarem de la cassola.
-Posem a coure amb el mateix suc les prunes, orellanes i panses, que hem tingut en remull unes dues hores abans amb vi.
-Quan estigui tot cuit, hi tornem a posar el pollastre i ho deixem fent xup-xup uns 15 minuts més.
-Ja es pot servir.
1h 20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7311 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.