Pollastre de pagès amb prunes i pinyons
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Pollastre de pagès a trossos
- 250 g Prunes seques
- 100 g Pinyons
- 2 Cebes
- 1 Cabeça d’alls
- 1 Branca de canyella
- 1 Copa de brandi
- Farigola
- 1 Fulla de llorer
- Oli d’oliva
- Llard
- Sal
- Pebre
- Aigua
6 racions
Elaboració
-Salpebrem el pollastre i l’enrossim amb oli, llard i la branca de canyella.
-Hi afagim la ceba, la fulla de llorer i la cabeça d’alls, i deixem que es vagi rossejant tot junt.
-Afegim el brandi, el deixem reduir i hi posem la farigola.
-Tapem la cassola i deixem coure, uns 90 minuts, a foc lent. De tant en tant hi afegim aigua.
-Un quart abans d’apagar el foc, hi afegim les prunes remullades i els pinyons.
2h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3233 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.