Graellada de verdures i altres a la planxa

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Albergínia
  • 1 Carbassó
  • 2 Patates petites
  • 1 Manat d’espàrrecs verds
  • Girgoles
  • 1 Pebrot vermell
  • 1 Endivia
  • 2 Tomàquets petits
  • 1 Panotxa de blat de moro petita
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • 1 Pot de Salsa romesco casolana

2 racions

Elaboració

-Netegem les verdures i els altres ingredients.
-Tallem : el carbassó i el pebrot vermell a rodanxes (no gaire gruixudes) , tallem la part de baix dels espàrrecs, els tomàquets per la meitat, les patates per la meitat, l’endivia per la meitat, l’albergínia a làmines i la panotxa de blat de moro per la meitat. Les girgoles no cal.
-Agafem una planxa i la posem al foc amb un rajolí d’oli d’oliva.
-Salem les verdures i els altres ingredients, ho coem a la planxa per ordre de major temps de cocció, és a dir, primer les patates i la panotxa de blat de moro , quant això està bastant cuit , hi posem la reste d’ingredients .
-En total , el temps és d’uns 20 minuts, depèn del gruix dels ingredients però a cop d’ull ja veiem quant està fet.
-Durant el procés , anem girant de tant en tant els ingredients , si cal, hi posem un raig d’oli i així fins que veiem que està tot cuit
-Ja ho podem emplatar i servir, amb la salsa romesco ( a part).

40min


Recepta de cuina de Graellada de verdures i altres a la planxa
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2460 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: