Graellada de verdures i altres a la planxa
Categoria:
Llegums i verdures
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Albergínia
- 1 Carbassó
- 2 Patates petites
- 1 Manat d’espàrrecs verds
- Girgoles
- 1 Pebrot vermell
- 1 Endivia
- 2 Tomàquets petits
- 1 Panotxa de blat de moro petita
- Sal
- Oli d’oliva
- 1 Pot de Salsa romesco casolana
2 racions
Elaboració
-Netegem les verdures i els altres ingredients.
-Tallem : el carbassó i el pebrot vermell a rodanxes (no gaire gruixudes) , tallem la part de baix dels espàrrecs, els tomàquets per la meitat, les patates per la meitat, l’endivia per la meitat, l’albergínia a làmines i la panotxa de blat de moro per la meitat. Les girgoles no cal.
-Agafem una planxa i la posem al foc amb un rajolí d’oli d’oliva.
-Salem les verdures i els altres ingredients, ho coem a la planxa per ordre de major temps de cocció, és a dir, primer les patates i la panotxa de blat de moro , quant això està bastant cuit , hi posem la reste d’ingredients .
-En total , el temps és d’uns 20 minuts, depèn del gruix dels ingredients però a cop d’ull ja veiem quant està fet.
-Durant el procés , anem girant de tant en tant els ingredients , si cal, hi posem un raig d’oli i així fins que veiem que està tot cuit
-Ja ho podem emplatar i servir, amb la salsa romesco ( a part).
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2460 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.