Arròs melós de carn magra i calamars
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 gr. d'arròs
- 150 gr. de panxeta
- 150 gr. de carn magra de porc
- 2 dents d'all
- 300 gr. de calamars
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 cullerada de pebre vermell dolç
- 1 tomàquet ratllat
- 1'2 l. de brou de pollastre
- Uns brins de safrà
- 1 fulla de llorer
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Pelar els alls, tallar-los en làmines fines i sofregir en oli d'oliva. Quan comencin a daurar-se, afegir la panxeta i la carn magra de porc tallats a dauets.
Coure uns minuts fins que estiguin daurats i afegir els calamars tallats en anelles. Continuar la cocció 1 minut més i afegir el pebre vermell dolç i el tomàquet. Deixar al foc uns minuts més.
Abocar el brou, afegir el safrà i el llorer, i coure 5 minuts més. Incorporar l'arròs i salpebrar, remenar per tal que quedi melós i continuar la cocció uns 18 minuts.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2285 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.