Crema de carbassó, pastanaga, porro i patata

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Carbassons
  • 2 Patates petites
  • 1 Pastanaga
  • 2 Porros
  • 30 g de mantega o margarina
  • 4 Gots de brou (1 litre)
  • Sal i pebre negre mòlt

4 racions

Utensilis

Colador xinès.

Elaboració

Pelem i trossegem els vegetals.
Posem la mantega en una paella i saltegem els vegetals uns minuts, remenant de tant en tant.
Els posem en una olla i hi afegim el brou
Quan bull, baixem el foc, tapem l'olla i deixem coure 20 minuts.
Deixem refredar una mica abans de passar pel colador xinès o la batedora i ho tornem a la cassola.
Salpebrem al gust i ho escalfem per servir sense deixar que bulli.

35min


Recepta de cuina de Crema de carbassó, pastanaga, porro i patata
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8302 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: