Tomàquet de Montserrat farcit amb tonyina
Categoria:
Amanides i plats freds
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 Tomàquet varietat Montserrat gros (millor acabat de collir de l’hort)
- 1 Llauna de tonyina
- Oli d’oliva verge
- Sal
- Pebre negre mòlt (opcional)
- Anxoves (opcional)
1 racions
Elaboració
Rentem el tomàquet i el partim en tres rodanxes gruixudes.
Obrim la llauna de tonyina i anem omplint els forats que té el tomàquet.
Hi afegim sal i un raig d’oli s’oliva verge.
Podem decorar el plat amb unes anxoves i ja es pot servir.
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2949 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.