Llobarro amb verdures

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Llobarro d'uns 350 g que a la peixateria ens netegen però deixant sencer.
  • 1 Ceba tendra
  • 1 Carbassó
  • 1 Tomàquet
  • 1 Pebrot verd
  • Un got petit de vi blanc
  • Un parell d'alls
  • Oli d'oliva
  • Sal

1 racions

Elaboració

Pelem la ceba tendra, tallem el carbassó a rodanxes, partim el tomàquet per la meitat i el pebrot verd el deixem sencer sense llavors. També, pelem i laminem els alls.
Agafem una safata de forn, hi posem oli i el llobarro sencer i net, amb una mica de sal. Hi afegim un got petit de vi blanc regant el llobarro i les verdures.
Introduïm la safata al forn durant uns 30 minuts, a una temperatura de 150 º (previament, hem preescalfat el forn).
De tant en tant, anem mirant el peix i li anem tirant el suc que hi ha a la safata per sobre. Així, veiem si ja està cuit o hem d'afagir-hi una mica d’oli.
Posem el llobarro en un plat amb les verdures i ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Llobarro amb verdures
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3468 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: