Llobarro amb verdures
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Llobarro d'uns 350 g que a la peixateria ens netegen però deixant sencer.
- 1 Ceba tendra
- 1 Carbassó
- 1 Tomàquet
- 1 Pebrot verd
- Un got petit de vi blanc
- Un parell d'alls
- Oli d'oliva
- Sal
1 racions
Elaboració
Pelem la ceba tendra, tallem el carbassó a rodanxes, partim el tomàquet per la meitat i el pebrot verd el deixem sencer sense llavors. També, pelem i laminem els alls.
Agafem una safata de forn, hi posem oli i el llobarro sencer i net, amb una mica de sal. Hi afegim un got petit de vi blanc regant el llobarro i les verdures.
Introduïm la safata al forn durant uns 30 minuts, a una temperatura de 150 º (previament, hem preescalfat el forn).
De tant en tant, anem mirant el peix i li anem tirant el suc que hi ha a la safata per sobre. Així, veiem si ja està cuit o hem d'afagir-hi una mica d’oli.
Posem el llobarro en un plat amb les verdures i ja es pot servir.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3468 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.