Truita de riu farcida de cansalada viada amb espàrrecs verds

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Truita de riu que a la peixateria ens netegen d’espines i obren pel mig per poder-la farcir (com dos filets)
  • 1 Pot d’espàrrecs verds de qualitat i grossets
  • 2 Llotges de cansalada viada
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Julivert

1 racions

Elaboració

En una paella, hi posem les dues llotges de cansalada viada. Deixem coure 1 minut per costat. Les reservem.
Mentre, piquem molt bé el julivert.
Agafem la truita de riu, la salpebrem i la farcim amb les dues llotges de cansalada viada, la posem a la mateixa paella amb una mica d’oli (molt poc doncs la cansalada viada ha deixat el seu suc del greix) i deixem coure 3 minuts per costat. La girem una vegada amb cura perquè no surti la cansalada. Abans de que estigui cuita, hi tirem una mica de julivert ben picat.
Reservem la truita de riu farcida.
En la mateixa paella, hi posem 4 o 5 espàrrecs verds amb una mica de sal i els deixem coure 30 segons per costat.
En un plat, hi posem la truita de riu farcida i els espàrrecs.
Ja es pot servir.

20min


Recepta de cuina de Truita de riu farcida de cansalada viada amb espàrrecs verds

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1144 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: