Cassoleta de popets amb llenegues negres

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1Kg de popets congelats de qualitat
  • 400 g de llenegues negres de conserva o fresques si és temporada
  • 2 Cebes mitjanes
  • 4 Dents d’all
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

El dia abans, traiem el popets perquè es descongelin de manera natural.
Tallem les cebes a quadrets petits
En una paella gran amb l’oli fred , hi tirem la ceba tallada i els popets . Deixem coure a foc lent, uns 20 minuts.
A continuació i tirem les llenegues amb els alls laminats i una mica de sal. Deixem coure, uns 15 minuts més.
Emplatem en una cassoleta de fang i llestos.

40min


Recepta de cuina de Cassoleta de popets amb llenegues negres
En la cassoleta per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2238 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: