Cua de rap amb patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Cues de rap
- 4 Patates mitjanes
- 2 Cebes
- Sal
- Pebre negre i vermell dolç
- 1 Cullerada de puré de pebrot
- Brou de peix
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
En primer lloc, sofregim la ceba laminada en una cassola amb l'oli calent.
Mentre, coem les patates a daus amb una olla i després les saltem a la paella.
Fem lloc a la cassola per afegir-hi el rap (abans el salpebrem i enfarinem).
Un cop fregit, el reservem.
Tot seguit, hi incorporem el puré de pebrot (escaliveu el pebrot i aixafeu-lo amb sal, pebre i oli).
Rectifiquem de sal i afegim a la cassola el rap amb el brou de peix i que vagi fent xup- xup, a foc lent uns 15 minuts.
En un plat, posem la cua de rap amb les patates, suc de la cocció i amb una mica de pebre vermell dolç.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6099 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.