Timbal de verdura escalivada amb anxoves

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Paquet d’escalivada casolana envasada al buit.
  • 2 Mitges anxoves grans del Cantàbric, comprades netes.
  • Oli d’oliva
  • Sal gruixuda

1 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli, quan l’oli està calent, saltem l’escalivada uns 2 o 3 minuts.
Agafem un motlle, el posem en un plat i l’omplim d’escalivada. Desmotllem i a sobre, hi posem les anxoves i una mica de sal gruixuda.
Ja es pot servir.

6min


Recepta de cuina de Timbal de verdura escalivada amb anxoves
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1655 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: