Mongetes del pic groc
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya-Arenys de Munt
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de mongetes del pic groc
- Sal
- Oli d’oliva
2 racions
Elaboració
Posem les mongetes 2 hores en remull amb 2,5 litres d’aigua tèbia i a l’olla que després les courem.
El foc baix , hi posem sal i l’olla tapada. Deixem coure més o menys uns 30 minuts , de tant en tant vigilem que bullin el mínim perquè no es desfacin. Quan fa uns 5 minuts que bullen i posem un raig d’aigua freda perquè “s’espantin”
Les posem al plat amb un bon raig d’oli d’oliva i llestos
Les mongetes de la varietat “pic groc” queden com rodones i són exquisides.
35min
Notes
NOTA : Les mongetes del pic groc. Varietat que avui , pràcticament, només es troben el terme d'Arenys de Munt. Pel meu gust són molt millors que les del ganxet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1070 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.