Bacallà amb tomàquet i carxofa
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Llom de bacallà dessalat
- 1 Carxofa gran
- 3 Tomàquets madurs
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d’oliva
1 racions
Elaboració
Traiem les fulles menys tendres de la carxofa i la tallem a grills prims.
En una paella amb una mica d’oli, salpebrem els grills de carxofa i els saltem, uns 2 minuts. Ho reservem.
Preescalfem el forn a 180 graus.
Tallem els tomàquets per la meitat, els hi traiem les llavors i en un plat els ratllem. Ho reservem.
En una safata de forn, hi posem de base el tomàquet ratllat amb una mica de sal, una mica d’oli d’oliva i sobre el llom de bacallà. Posem la safata al forn i deixem coure uns 10 minuts. Passat aquest temps, hi afagim els grills de carxofa que hem fregit una mica. Deixem coure un 5 minuts més.
Per emplatar: de base posem el tomàquet, a sobre el llom de bacallà amb la pell cap amunt i per sobre els grills de carxofa.
Ja es pot servir el plat.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2428 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.