Coca de sardines
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 14 Sardines
- 1/2 kg de Ceba
- 600 g de Tomàquets
- 1 Llimona
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Farigola
- 2 g de Sucre
- Massa brisa
- Ruca
4 racions
Elaboració
Per començar, posem la massa brisa en una safata per al forn, hi col.loquem un pes a sobre i ho deixem coure al forn.
A continuació, posem la ceba picada en un cassó amb oli durant uns 5 minuts. Tot seguit, col.loquem la ceba sobre la pasta brisa cuita. Després, hi incorporem unes rodanxes de tomàquet pelat, una mica de farigola i els filets de sardina. I ja per acabar, ho deixem coure durant 6 minuts al forn. Ja podem emplatar-ho,ho acompanyem amb una mica de ruca.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1647 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.