Gírgoles a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g de gírgoles
  • Oli d'oliva verge extra
  • Vinagre blanc
  • 4 Dents d'all
  • Sal
  • Julivert fresc

2 racions

Elaboració

Seleccionem les gírgoles una a una revisant que no hi hagi cap de podrida ni amb cucs.
Netegem les gírgoles sota aigua , de forma suau.
Remullem les gírgoles fresques 5 minuts primer amb vinagre blanc.
Tirem una mica d'oli d’oliva verge extra a les gírgoles.
Piquem fi all i julivert fresc
En una planxa, quan està molt calenta, posem les gírgoles amb una mica de sal i per sobre la picada d'all i julivert. Deixem coure, fins que no deixin anar aigua. Entre 15 i 20 minuts.
Ja es poden servir.

30min


Recepta de cuina de Gírgoles a la planxa
En el plat per degustar-les.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4079 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: