Pintada rostida amb peres i salsitxes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Pintada que a la carnisseria ens netegen i tallen en 8 trossos
  • 4 Peres petites
  • 8 Salsitxes petites
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • 2 Cebes petites
  • 3 Tomàquets madurs
  • 1 Cabeça d’alls
  • Oli d’oliva o llard
  • Brou de carn casolà

4 racions

Elaboració

Salpebrem els vuit trossos de pintada, i els fregim en una cassola amb una mica de llard.
Quan estigui daurada, hi afegim les cebes i els alls. Tapem la cassola i ho deixem coure durant 10 minuts.
Tot seguit, hi posem els tomàquets , les salsitxes I una mica de brou de carn. Deixem coure, durant 45 minuts més. De tant en tant, mirem que no hi falti brou i ho provem de sal. No té de quedar amb molt suc.
Uns 10 minuts abans d'acabar la cocció, hi posem les peres pelades i partides per la meitat.
Ja es pot servir, dos talls de pintada i dues salsitxes per persona amb dues mitjes peres.

1h


Recepta de cuina de Pintada rostida amb peres i salsitxes
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2451 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: