Amanida d'enciam, poma confitada, bolets i magrana
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Enciam
- 1 Pot de poma confitada casolana
- 150 g de bolets variats (millor frescos)
- 1 Magrana
- Sal
- Oli d’oliva
2 racions
Elaboració
Fer una amanida és molt simple, l’èxit està en la combinació d’ingredients.
Desgranem la magrana. Jo, la parteixo per la meitad i pico amb el pal del morter i els grans cauen fàcilment. Els reservem.
En una paella amb una mica d’oli saltem els bolets, en aquest cas, rossinyols petits i trompetes de la mort. Hi posem una mica de sal i els deixem coure fins que hagin tret tota l’aigua. Uns 10 o 15 minuts.
Rentem i tallem l’enciam a trossets petits i els posem en un bol amb una mica de sal i oli d’oliva.
Sobre l’enciam, hi posem els bolets, els grans de magrana i unes quantes cullerades de poma confitada. Ho amanim una mica amb sal i oli d’oliva i ja es pot servir.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2510 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.