Albergínies al forn amb mel
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Albergínies grans
- Mel
- Sal gruixuda tipus Maldon
- Oli d’oliva
2 racions
Elaboració
Netegem les albergínies. Tallem la part de la cua i les partim per la meitad. Amb cura, amb un ganivet fem uns petits quadradets a tota la carn de l’albergínia.
Escalfem el forn a 180 graus.
En una safata de forn, hi posem una mica d’oli i les albergínies. Quan porten uns 15 minuts coent, hi posem per sobre una mica de mel i les deixem coure uns 5 minuts més.
Les traiem del forn , hi posem una mica de sal gruixuda per sobre i ja es poden servir , dues meitats per persona. Quedan molt carnoses i meloses.
25min
Notes
He posat com categoria: llegums i verdures però és una hortalissa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
11024 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.