Cuixa sencera de senglar petit al forn sense maceració

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Cuixa de senglar petit d’uns 900 g descongelada i neta ( amb l’os ).
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Branca de farigola
  • Branca de romaní
  • Branca d’orenga
  • 1 Bossa d’enciams variats.

1 racions

Elaboració

Posem en una safata d’anar al forn, oli d’oliva verge extra, la cuixa del senglar petit, una mica de sal, pebre i les herbes ben triturades per sobre la cuixa amb un raig d’oli.
Posem la safata al forn quan el tenim a uns 150 graus, de tant en tant , obrim el forn per mirar si cal posar-hi una mica més d’oli o aigua. Quan porta 1 hora, provem amb una forquilla si ja éstà tendre. El normal és deixar-lo coure uns 30 minuts més. Temps total de cocció 90 minuts, el senglar és molt petit i tendre.
El servim sol però a part fem una mica d’amanida només d’enciams variats.

1h 35min


Recepta de cuina de Cuixa sencera de senglar petit al forn sense maceració
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1978 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: