Trinxat de Molló (Ripollès)
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya-Molló (Ripollès)
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Patates grans de Molló (trumfes)
- Col d'hivern de Molló
- Aigua
- Trosset d'arengada
- Botifarra negra
- Cansalada viada
- Sal
- Oli d'oliva
- Pa fregit
2 racions
Elaboració
Pelem , netegem i tallem a daus les patates. Netegem i tallem les fulles de col. En una olla, hi posem abundant aigua i una mica de sal, quan bull , hi posem les patates i la col. Deixem coure uns 30 minuts. Escorrem la patata i col i la trinxem. La reservem.
En una paella amb una mica d'oli, saltem la tira de cansalada viada i trossets de botifarra negra. Ho retirem, guardant l'oli que ha quedad amb gust de cansalada i botifarra. Netegem l'arengada d'escates i altres i la tallem a filets petits.
Agafem la patata i col trinxada i la saltem a la paella amb l'oli de fregir la cansalada i botifarra i li donem forma de truita rodona. Fregim trossets de pa allargats.
Per emplatar, en un plat de base hi posem la patata i col en forma de truita i sobre un trosset d'arengada, un trosset de botifarra negra i la tira de cansalada viada amb el pa fregit. Ja es pot servir.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2656 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.