Morro de bacallà confitat amb pèsols frescos estofats
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
Pels pesols:
- 200 g de pèsols extrafins frescos
- 1 Ceba tendra
- 1 Manat petit d’herbes ( farigola, llorer i canyella)
- 200 cl. de brou vegetal
- Sucre
- Farina,
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
Pel bacallà:
- 2 Talls de morro de bacallà dessalat
- Oli d’oliva verge
2 racions
Elaboració
Dels pèsols:
Tallem la ceba a talls ben fins i l'afegim a la cassola. Quan la ceba està rosseta, hi posem els pèsols, el ramet d’herbes, una mica de sucre, pebre i ho cobrim amb el brou calent. En una tasseta, barregem una mica del brou amb una culleradeta de farina, i l'afegim a la cassola. Així aconseguim que quedi un suc una mica més espès. Deixem coure tapat uns 20 minuts, a foc baix.
Del bacallà confitat:
Escalfem en un pot l’oli d’oliva a 70-80 °C (al foc més petit i al mínim) i posem el bacallà (que ha de quedar submergit) de 7 a 8 minuts i ja estarà al punt.
Per emplatar:
En un plat posem de base els pèsols i sobre un tall de bacallà per persona. Ja es pot servir.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3603 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.