Morro de bacallà confitat amb pèsols frescos estofats

Ingredients

Pels pesols:

  • 200 g de pèsols extrafins frescos
  • 1 Ceba tendra
  • 1 Manat petit d’herbes ( farigola, llorer i canyella)
  • 200 cl. de brou vegetal
  • Sucre
  • Farina,
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Pel bacallà:

  • 2 Talls de morro de bacallà dessalat
  • Oli d’oliva verge

2 racions

Elaboració

Dels pèsols:

Tallem la ceba a talls ben fins i l'afegim a la cassola. Quan la ceba està rosseta, hi posem els pèsols, el ramet d’herbes, una mica de sucre, pebre i ho cobrim amb el brou calent. En una tasseta, barregem una mica del brou amb una culleradeta de farina, i l'afegim a la cassola. Així aconseguim que quedi un suc una mica més espès. Deixem coure tapat uns 20 minuts, a foc baix.

Del bacallà confitat:

Escalfem en un pot l’oli d’oliva a 70-80 °C (al foc més petit i al mínim) i posem el bacallà (que ha de quedar submergit) de 7 a 8 minuts i ja estarà al punt.

Per emplatar:

En un plat posem de base els pèsols i sobre un tall de bacallà per persona. Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Morro de bacallà confitat amb pèsols frescos estofats
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3602 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: