Arròs amb aletes d'ànec
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
Pel brou d’ànec:
- 1kg. de Carcasses d’ànec mut
- 200 g de Pastanagues
- 200 g de Porros
- 1 All tendre
- 100 gr. de pebrot vermell
- 50 g de pebrot verd
- 2 Tomàquets madurs
- Sal
Per l’arròs:
- 320 gr. d’arròs bomba del Delta de l’Ebre
- 6 aletes d’ànec mut
- 3litres d’aigua
- Sal
- Oli d’oliva
4 racions
Elaboració
Del brou d’ànec:
Enrossirem les carcasses de l’ànec al forn a una temperatura d’uns 220ºC. Una vegada rosses, les reservem. En una cassola fem una bresa amb el porro i la pastanaga fins que siguin ben confitats. Hi afegim les carcasses que havíem reservat i 3 litres d’aigua, que deixarem reduir a 1/3 part.
De l’arròs:
Tallem les verdures ben petites i les sofregim a foc lent. Mentre, separem les aletes fent-ne 12 trossos; marquem l’ànec en un paella a banda fins que sigui ros. Llavors l’afegirem al sofregit,que hem fet. Quan l’ànec hagi enfosquit, hi afegim l’arròs. Quan l’arròs estigui daurat, afegirem el brou d’ànec i ja només caldrà esperar els 20 minuts de cocció de l’arròs per poder gaudir d’aquest saborós plat.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1724 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.