Arròs amb aletes d'ànec

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Pel brou d’ànec:

  • 1kg. de Carcasses d’ànec mut
  • 200 g de Pastanagues
  • 200 g de Porros
  • 1 All tendre
  • 100 gr. de pebrot vermell
  • 50 g de pebrot verd
  • 2 Tomàquets madurs
  • Sal

Per l’arròs:

  • 320 gr. d’arròs bomba del Delta de l’Ebre
  • 6 aletes d’ànec mut
  • 3litres d’aigua
  • Sal
  • Oli d’oliva

4 racions

Elaboració

Del brou d’ànec:

Enrossirem les carcasses de l’ànec al forn a una temperatura d’uns 220ºC. Una vegada rosses, les reservem. En una cassola fem una bresa amb el porro i la pastanaga fins que siguin ben confitats. Hi afegim les carcasses que havíem reservat i 3 litres d’aigua, que deixarem reduir a 1/3 part.

De l’arròs:

Tallem les verdures ben petites i les sofregim a foc lent. Mentre, separem les aletes fent-ne 12 trossos; marquem l’ànec en un paella a banda fins que sigui ros. Llavors l’afegirem al sofregit,que hem fet. Quan l’ànec hagi enfosquit, hi afegim l’arròs. Quan l’arròs estigui daurat, afegirem el brou d’ànec i ja només caldrà esperar els 20 minuts de cocció de l’arròs per poder gaudir d’aquest saborós plat.

45min


Recepta de cuina de Arròs amb aletes d'ànec
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1724 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: