Llobarro farcit de bolets encintat amb cansalada viada i crema d’espinacs

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Llobarro de piscifactoria d’uns 250 g, que a la peixateria ens treuen el cap, vísceres i escates i l’obren pel mig sense trencar-lo (per farcir)
  • 2 Llonces de cansalada viada
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • 1 Pot de bolets variats de conserva casolana

Per la crema d’espinacs:

  • 250 g d'Espinacs frescos
  • 1 Ceba tendra petita
  • 1 Patata petita
  • Una mica de mantega
  • 150 cl. de Brou de pollastre
  • 1 Gotet petit de crema de llet
  • Pebre negre mòlt
  • Sal

1 racions

Elaboració

De la crema d’espinacs:

Pelem i piquem la ceba molt menuda. Pelem i trossegem la patata .Netegem i rentem els espinacs.
Fonem la mantega en una cassola a foc suau i hi sofregim la ceba i la patata durant 5 minuts. Incorporem els espinacs a la cassola, fem un tomb a tot plegat i hi aboquem el brou. Salpebrem la preparació. Tapem la cassola i deixem que cogui 45 minuts a foc suau. Ho pasem tot per la batedora elèctrica i pel colador xinès. Hi Incorporem la crema de llet i ho escalfem (sense que arrenqui el bull) .

Del llobarro:

Preescalfem el forn a 180 garus. En una paella, sense oli ni sal, fregim les llonces de cansalada viada. Les reservem. Amb el greix que ha deixat anar la cansalada, saltem els bolets. Tot això uns 10 minuts màxim. Agafem el llobarro tal com ens han deixat a la peixateria, el farcim amb els bolets i l’encintem amb les llonces de cansalada, el posem en una safata de forn amb una mica de sal i deixem coure uns 10 minuts.

Per emplatar:

En un plat, hi posem el llobarro i al costat la crema d’espinacs. Ho podem adornar amb unes flors comestibles.

1h


Recepta de cuina de Llobarro farcit de bolets encintat amb cansalada viada i crema d’espinacs

En el plat per degustar-lo

Recepta de cuina de Llobarro farcit de bolets encintat amb cansalada viada i crema d’espinacs

Detall del plat.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1309 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: