Bacallà a l'antiga amb pebrots del piquillo, alls i vi blanc
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un llom de bacallà dessalat
- Un pot de pebrots del piquillo de qualitat i casolà
- Farina
- 3 Alls
- 1 Gotet de vi blanc sec
- Mostassa fina de Dijon
- Sal
- Oli d’oliva
- Julivert
1 racions
Elaboració
En una paella amb una mica d’oli, quan està ben calent, hi posem el llom de bacallà enfarinat amb una mica de sal.
Deixem coure 2 minuts per costat. El reservem en un plat i guardem la paella amb l’oli i el suc que ha tret el bacallà.
Laminem els dents d’all.
En la paella on hem fregit el bacallà, hi posem una cullerada de postre de mostassa i el gotet de vi blanc sec.
Ho remenem molt bé perquè es barregi tot. Saltem els alls uns 2 minuts i reservem la salsa amb els alls.
En una paella per anar al forn, hi posem el llom de bacallà i per sobre la salsa anterior amb els alls.
Ho posem al forn (previament preescalfat a 180 graus).
Deixem coure uns 10 minuts. Hi afegim els pebrots del piquillo i una mica de julivert ben picat.
Ho deixem coure màxim 2 minuts.
Ja es por servir el plat.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4414 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.