Rap rostit amb cansalada fumada i crema de trompetes de la mort
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Cua de rap fresc d'uns 500 g
- 150 g de cansalada fumada
- Oli d'oliva verge
- Sal i pebre negre mòlt
Per la crema de trompetes de la mort:
- 50 g de Trompetes de la mort seques o fresques
- 1 Pot de crema de llet
- Un polsim de nou moscada
- Sal
- Pebre
- Oli
2 racions
Elaboració
Del rap:
Tallem la cua de rap a daus, els salpebrem i emboliquem amb la cansalada tallada a làmines ben fines. Ho deixem refredar a la nevera durant una estona. A continuació, en una paella amb una mica d'oli d'oliva saltem els daus de rap. Quan la cansalada estigui daurada, els posem en una safata i ho deixem coure al forn durant uns 7 minuts (previament preescalfat).
De la crema de trompetes de la mort:
Hidratem les trompetes de la mort, si no són fresques. Un cop hidratades, les tallarem en trossos petits i les fregim en una paella amb una mica d’oli. Un cop cuites, hi afegim la crema de llet i ho salpebrem . Hi posem un polsim de nou moscada. Ho passem tot per la batedora i ja tenim la salsa.
Per emplatar:
En un plat de base hi posem la crema de trompetes i sobre un parell de daus de rap embolicats amb la cansalada fumada. Ja es pot servir.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1661 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.