Bonítol amb hummus de cigrons i olivada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Lloms de bonítol d’uns 200 g fresc cadascun
  • 1 Pot d’olivada (olives negres)
  • Sal
  • Oli d’oliva

Per l’hummus:

  • 500 g de Cigrons cuits
  • 1 Gra d’all trinxat
  • Una cullera de comí
  • Una cullerade sèsam torrat
  • Suc de mitja llimona
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Pebre vermell dolç mòlt

4 racions

Utensilis

Robot de cuina.

Elaboració

De l’hummus de cigrons:

Posem tots els ingredients al robot, excepte l’oli. Per torrar el sèsam el posem en sec en una paella i ho vigilem i remenem perquè no es cremi. Ho triturem fins que ho veiem ben homogeni. Hi posem l’oli de mica en mica mentre el robot gira, fins aconseguir una textura al nostre gust. Cal que verifiquem el sabor i si ens agrada ja està acabat. En total són un 20 minuts.

Del bonítol:

Escalfem la paella untada d'oli i, passem els lloms de bonítol per cada banda, durant el temps suficient que ens permeti que quedin daurats per l'exterior mentre que per dins quedin al punt. Uns 3 minuts per costat

Per acabar el plat:

En un plat, de base hi posem una capa d’hummus, sobre el llom de bonítol i sobre una cullereta d’olivada. Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Bonítol amb hummus de cigrons i olivada
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1060 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: