Bonítol amb hummus de cigrons i olivada
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Lloms de bonítol d’uns 200 g fresc cadascun
- 1 Pot d’olivada (olives negres)
- Sal
- Oli d’oliva
Per l’hummus:
- 500 g de Cigrons cuits
- 1 Gra d’all trinxat
- Una cullera de comí
- Una cullerade sèsam torrat
- Suc de mitja llimona
- Sal
- Oli d’oliva
- Pebre vermell dolç mòlt
4 racions
Utensilis
Robot de cuina.
Elaboració
De l’hummus de cigrons:
Posem tots els ingredients al robot, excepte l’oli. Per torrar el sèsam el posem en sec en una paella i ho vigilem i remenem perquè no es cremi. Ho triturem fins que ho veiem ben homogeni. Hi posem l’oli de mica en mica mentre el robot gira, fins aconseguir una textura al nostre gust. Cal que verifiquem el sabor i si ens agrada ja està acabat. En total són un 20 minuts.
Del bonítol:
Escalfem la paella untada d'oli i, passem els lloms de bonítol per cada banda, durant el temps suficient que ens permeti que quedin daurats per l'exterior mentre que per dins quedin al punt. Uns 3 minuts per costat
Per acabar el plat:
En un plat, de base hi posem una capa d’hummus, sobre el llom de bonítol i sobre una cullereta d’olivada. Ja es pot servir el plat.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1060 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.