Popets encebats amb patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Uns 16 popets
- 2 Patates petites
- 2 Cebes escalivades que tenim congelades
- 1 All
- Oli d'oliva
- Sal, pebre negre i vermell
- Xerès sec
2 racions
Elaboració
Posem aigua a bullir, amb una mica de sal.
Pelem les patates i les deixem bullir uns 20 minuts.
Posem oli en una cassoleta i hi tirem les cebes escalivades descongelades tallades.
Les deixem coure uns 4 minuts a foc fort.
Pelem l'all i el tallem en 4 trossos, l'afegim i continuem coent a foc fort, vigilant que no es cremi.
Hi tirem una mica de pebre. Ho deixem coure uns 3 minuts.
Al mercat ens han preparat els popets, els posem a la cassoleta de la ceba, amb el foc fort, que es facin ràpid.
Si tinguéssim el foc fluix quedarien durs.
Llavors hi afegim una mica de xerès sec i ho deixem reduir ràpid. Són uns 20 minuts.
Apaguem el foc. Treiem les patates de l'aigua, i les tallem a daus.
Ho posem tot a la cassola: popets, ceba escalivada i les patates, amb una mica d’oli ja calent i una mica de pebre vermell.
Ho deixem coure uns 5 minuts. Emplatem i llestos.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2689 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.