Bullit de ceba de Figueres amb carbassa amb pebre i herbes aromàtiques

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 Cebes de Figueres petites
  • 10 o 12 Daus de carbassa, comprats tallats a daus
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Herbes aromàtiques (orenga, farigola, romaní,…)
  • Aigua

1 racions

Elaboració

Pelem les cebes i les tallem a grills més aviat grans. En una olla, hi posem aigua freda i una mica de sal, hi tirem la ceba i la carbassa. Quan bull, baixem una mica el foc i ho deixem coure uns 30 minuts. Ho escorrem bé. Ho posem en un plat, I hi tirem el pebre negre, les herbes aromàtiques i un bon raig d’oli d’oliva verge extra. Ja es pot servir el plat.

40min


Recepta de cuina de Bullit de ceba de Figueres amb carbassa amb pebre i herbes aromàtiques
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Bullit de ceba de Figueres amb carbassa amb pebre i herbes aromàtiques
Quan comença a bullir, deixem coure uns 30 minuts.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Bullit de ceba de Figueres amb carbassa amb pebre i herbes aromàtiques
Quan està cuit, ben escorregut.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1545 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Roser Tolsau Jose diu:
Es una recepta perfecte: ràpida, sana i económica. Molt bona idea

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: