Pop d’Arenys amb patates i pebre vermell
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 600 g de pops petits d’Arenys de Mar
- 2 Patates mitjanes
- 2 Fulles de llorer
- Pebre vermell dolç i picant
- Sal
- Oli d’oliva
3 racions
Elaboració
Posem en una olla, aigua, sal i els pops petits a bullir junt amb les fulles de llorer, quan l’aigua bull hi introduim els pops 3 vegades posant-los i traient-los, tot seguit el deixem coure entre 35 i 40 minuts punxant-los per veure si ja estan tous o si el deixem una miqueta més. Tanquem el foc i els deixem reposar 20 minuts més amb la mateixa aigua. Mentre, bullim les patates amb pell uns 25 minuts depenent de la mida. Traiem els pops de l’aigua deixant que es refredin, i un cop freds els tallem a rodanxes amb unes tisores. Per muntar el plat laminem les patates posant-les al fons del plat, a sobre i posem les rodanxes de pop amanint-lo amb sal, el pebre vermell dolç i picant i un bon raig d’oli d’oliva.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1408 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.