Turbot salvatge escaldat amb alls, bitxo i patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un tall de turbot salvatge d’uns 200 g o 250 g
- 1 Patata mitjana
- 4 Dents d’all
- 1 Bitxo
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre molt
- Una fulla de llorer
- Un gotet de vi blanc
1 racions
Elaboració
Pelem la patata i la tallem a rodanxes. Laminem el dents d’all.
Fregim la patata en una paella amb força oli amb els alls, fins que comenci a estar una mica tova (no cal que quedi cuita del tot, ja s’acabarà de coure amb el peix).
La treiem i la repartim per una safata d’anar al forn, de manera que cobreixi tota la superfície. Hi posem sal, pebre, un bitxo i una fulla de llorer. Salpebrem el tall de turbot, hi el posem a sobre la patata a rodanxes, hi tirem un raig de vi blanc per sobre. Ho posem al forn mig (uns 180ºC) durant uns 20 minuts. Ja es pot servir.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2055 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.